#2016-10-27 02:33:08 

atrakcja

Użytkownik

Posty: 27

Skąd: Dęblin

Wiek: 18

Czesc, wlasnie dowiedziałam się dzisiaj od lekarza, ze jestem uczulona na gluten. Trochę to trwalo, ale wreszcie ustaliliśmy co mi jest. Musze radykalnie zmienic diete, z mąką na czele. Dużo rzeczy sama wypiekam i teraz mam dylemat co do mąki.
#2016-10-27 05:19:20 

lotka

Użytkownik

Posty: 25

Skąd: Rybnik

Wiek: 28

Moja siostra ma podobny problem i korzysta np. z mączki migdałowej. Nie tylko do pieczenia, ale też do sosów i innych rzeczy.
#2016-10-27 06:17:16 

atrakcja

Użytkownik

Posty: 27

Skąd: Dęblin

Wiek: 18

Wielkie dzięki:)
#2016-10-27 07:22:36 

gruszka_pietruszka

Użytkownik

Posty: 52

Skąd: Poznań

Wiek: 39

A na nadwagę jakiś smakołyków nie poleciłybyście? ;0
#2016-10-27 08:34:30 

lotka

Użytkownik

Posty: 25

Skąd: Rybnik

Wiek: 28

Nie uwierzysz, ale moja kumpela z pracy, która uwielbia słodycze i życia sobie bez nich nie wyobraża zaczęła wcinać namiętnie kandyzowanego ananasa. Trzeba przyznać, że jakos nie dorzucił jej kilogramów ;) a do tego jest naprawde smaczny.
#2016-10-27 10:23:42 

halka

Użytkownik

Posty: 44

Skąd: Wrocław

Wiek: 20

A ja mam słabość do łuskanych orzechów włoskich. Wiem, ze z jednej strony są bardzo zdrowe przez kwasy omega-3 itd. ale wiem też, że niestety sa tuczące i za dużo ich nie można zjeść. I podobnie jak koleżanka – też walczę z nadwagą.
#2016-10-27 12:03:17 

atrakcja

Użytkownik

Posty: 27

Skąd: Dęblin

Wiek: 18

To chyba musisz znaleźć sobie mniej tuczacą alternatywę ;)
DODAJ ODPOWIEDŹ
Copyright 2015